Najlepiej smakują śniadania przygotowane przez kochaną osobę. Wyborne, lekkie i pobudzające!
A jak wyglądały dzisiaj Wasze śniadania?
O mojej fascynacji naczyniami z kobaltową obwódką pisałam już wielokrotnie (na przykład TU). Na dzisiejszym zdjęciu - ulubiony talerz z serii JANG projektu Lisy Larson dla szwedzkiego Åhléns. Wyprodukowany w 1982 roku, czyli obecnie liczy sobie już 30 lat!
Miłego dnia!
Kasiu, dzisiaj uraczę sie francuskim śniadankiem. Od piątku goszczę w Paryżu:-))) pozdrawiam bardzo serdecznie.
OdpowiedzUsuńPs. Koszulka fantastyczna, opakowanie genialne tylko mam pytanko czy rozmiary S albo chociaż M znajdą sie w ofercie?
Jeszcze raz pozdrawiam cieplutko.
To fantastycznie!!! Joasiu, a ja już zaczynałam się martwić, że taka cisza :).
UsuńJeśli chodzi o inne rozmiary niż L - nie ma sprawy! Dzisiaj do sklepu dołącza rozmiar XL. Mniejsze rozmiary już wkrótce. Odezwę się w tej sprawie na maila.
Bonne journée! :)
Kasiu
OdpowiedzUsuńU mnie też ostatnio w menu zawitał lekki chlebek wasa ale to na kolacje bo na śniadanie nieśmiertelna owsianka ;)
Chociaż komentarz niepodpisany, ale jak mowa o owsiance to od razu wiem kto jest jego autorem :)
UsuńPozdrawiam serdecznie, Kasiu!
ps. O chlebie Wasa wspominał Makłowicz.
Witaj Kasiu, milo bylo dzis "odzyskac" jedna godzine czasu. Moje sniadanie dzis, jajko na miekko, chleb z miodem, herbata z mlekiem. A niedlugo zaparze kawe.
OdpowiedzUsuńZimowe pozdrowienia z Warszawy :-).
Zosiu, a w Gdańsku słońce na full i na szczęście zero śniegu.
UsuńMiłego dnia! :)
O tak Kasiu takie talerze mają wartość sentymentalną:) a ta rameczka rzeczywiście wygląda pięknie w tym kolorze:)
OdpowiedzUsuńu mnie dziś caprese i paróweczki:P
ale moje do Twojego się nie umywa:)
Uwielbiam ten talerz i żałuję, że mam jego tylko jedną część z całego serwisu.
UsuńPozdrawiam serdecznie!
piekny ten talerz - kobalt to cudny kolorek:))))u mnie dzisiaj kanapki :) pozdrawiam
OdpowiedzUsuńJa również pozdrawiam.
UsuńMiłego dnia!
Pyszotki! I cudeńka:-)
OdpowiedzUsuń:)
Usuńśniadaniowa quinoa z owocami, zalana sokiem jabłkowym. I też w naczyniu z obwódką.
OdpowiedzUsuń